آب را درون کتری بجوشانید و اجازه دهید برای مدتی سرد شود. در ادامه نصف قاشق چایخوری نمک را در یک لیوان آب حل نمایید.
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده میشود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمیشود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز میگردد.
مطالب مجله سلامتی پذیرش۲۴ تحت نظارت پزشکان تایید شده ویراستاری میشوند لیکن در نظر داشته باشید جایگزین پیشنهاد تخصصی پزشک معالج نمیباشد.
بابانژاد با تقدیر از زحمات پرسنل خط پیشگیری و بهداشت درگیر امر واکسیناسیون و نیز تلاش کادر درمان، از تمامی کسانی که در مورد دریافت واکسن ابهام داشتند درخواست کرد در اسرع وقت و پیش از فرا رسیدن فصل سرما نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
از آنجا که آب چغندر دارای نیترات بسیار زیادی میباشد، می تواند به بدن شما در مقابله با عفونتهای تنفسی کمک نماید. اگر مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید از مصرف چغندرخودداری کنید زیرا حاوی اگزالات است و این ماده در تشکیل سنگ کلیه نقش بسیار مهمی را ایفا مینمایید.
اکسپکتورانتها: این داروها به کم کردن ترشحات سینوسی کمک میکنند و سردرد و سرفه را تسکین میدهند.
کادر درمان پذیرش ۲۴ با ارائهی اطلاعات لازم در خصوص بیمارستان به شما کمک میکنند که بیماریتان را بهبود بخشید یا در صورت نیاز به پزشک مراجعه فرمایید.
وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسنها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.
بیماری زونا در مردان درمان میشود؟ علائم زونا در مردان چیست؟
هنگام سرفه و عطسه دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید و دستمال استفاده شده را در سطل زباله بیندازید.
مشکلات گوارشی: بعضی از گونههای ویروس آنفلوآنزا باعث اسهال، حالت تهوع، درد معده یا استفراغ میشوند.
اما نباید نگران عوارض خطرناک تری باشید، زیرا در واکسن آنفولانزا، ویروس های مرده از این بیماری وجود داشته و نمیتواند برای شما عوارض حادی ایجاد کند.
آنفولانزا بیماری خطرناکی نیست اما در صورت عدم رعایت نکات ایمنی و ضعیف بودن بیش از حد بدن، میتواند مشکل ساز چه کسانی نباید واکسن آنفولانزا بزنند شود.